MENUKAART & PRIJZEN

Menukaart

Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van t voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Onze All-You-Can-Eat menukaart is met grote zorg samengesteld en wordt bereid in een eerlijke keuken met verse ingrediënten. U kunt kiezen uit tientallen gerechten waaronder verschillende soorten salades, soepen, vlees- en visgerechten. Uiteraard staat niet alleen veelzijdigheid voorop maar zeer zeker ook de kwaliteit.

Prijzen

Buiten onze standaard prijzen (zie hieronder) hebben we ook regelmatig leuke acties! Op dit moment lopen de volgende acties:

Maandagactie: kinderen eten gratis
– Deze actie is geldig t/m 31 augustus –
Geen zin om op maandag te koken? U mag nu per volwassene 1 kind meenemen t/m 12 jaar die gratis met u mee eet! Voorbeeld: u reserveert voor 3 volwassenen, een kind van 8, een kind van 11 en een kind van 12. Deze kinderen eten in dat geval gratis met u mee op maandag. 

Verjaardagsactie: jarige eet gratis
– Deze actie heeft nog geen afloopdatum –
Bent u jarig? Dan mag u bij een minimale reservering van 4 personen (incl. de jarige) gratis bij ons eten! U betaald dus voor 3 personen i.p.v 4 personen. Hierbij geldt wel dat de andere 3 personen ouder moeten zijn dan 12 en het de dag van uw verjaardag is (komt u uw verjaardag dus een andere dag vieren, dan is de actie niet geldig). 

€5,- korting per tafel
– Deze actie is geldig t/m 31 augustus –
Tegen inlevering van onze actieflyer of bij het laten zien van deze actiepost op Instagram of Facebook krijgt u €5,- korting per tafel. Een tafel moet uit minimaal 2 personen bestaan. 

 

  • Combineren van bovenstaande acties is niet mogelijk;
  • Het laten zien van een geldig identiteitsbewijs is verplicht voor de maandagactie en de verjaardagsactie.
Maandag t/m donderdag
Volwassenen:
€32,95 p.p.

 

Kinderen van 3 t/m 10 jaar:
€2,- per leeftijdsjaar
Vrijdag t/m zondag (en feestdagen)
Volwassenen:
€34,95 p.p.

 

Kinderen van 3 t/m 10 jaar:
€2,- per leeftijdsjaar