Het Concept

All-you-can-eat restaurants zijn tegenwoordig razend populair. Doordat restaurants een vast tarief hanteren, zult u nooit onaangenaam verrast worden aan het einde van de avond. Echter wordt hierdoor een deel van de kwaliteit en service ‘opgeofferd’. Tegenover dit concept staan de wat chiquere restaurants en bistro’s. Alhoewel de kwaliteit en service in dit soort restaurants beter is, betaalt u hier ook 2 à 3 maal zoveel voor.

Een combinatie van zowel betaalbaarheid en kwaliteit hoort mogelijk te zijn, hieruit is Restaurant Mélanger ontstaan. Restaurant Mélanger staat voor culinair dineren, waarbij de nadruk wordt gelegd op het zorgeloos genieten. Zorgeloos, omdat er geen sprake is van een tijdslimiet en we een toegankelijk vast tarief hanteren.

Het concept is zodanig opgezet om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Per persoon mag één (hoofd)gerecht per gang besteld worden. Zo kunnen onze chefs maximaal aandacht aan uw gerecht schenken. Bovendien wordt uw gerecht pas bereid op het moment dat u deze bestelt. Op deze manier garanderen we de kwaliteit van onze gerechten. Verder mogen kleine bijgerechten altijd besteld worden en is er geen limiet op het maximaal aantal gangen.

KOM LANGS

Brinklaan 32
7311 LB  Apeldoorn

OF STUUR EEN BERICHT

info@restaurantmelanger.nl
055 207 25 20

Laat dit veld blanco
0/400 Max. aantal woorden